Pagina's

maandag 28 maart 2016

New in

Goeiemorgen allemaal!
Wat is het toch altijd heerlijk om een extra dagje vrij te zijn. Net een soort cadeautje. Ik heb mijn extra vrije dagen dan ook heel goed benut. Zaterdag ben ik naar Amsterdam geweest en wat heb ik daar van genoten. Altijd als ik in de stad ben, voel ik me door alles om me heen geïnspireerd. Ik word constant geprikkeld om nieuwe dingen te creëren. Een heus paradijs dus.

Waar ik woon is nooit zoveel te zien. Er is maar weinig wat aanzet tot vernieuwing en creativiteit. Alles is maar een beetje hetzelfde. Gelukkig hebben we het internet, een geweldige plek om inspiratie uit te halen als er om je heen niks te beleven valt.

Uiteraard heb ik ook wat mooie dingetjes meegenomen uit mijn favoriete stad. Ik heb vooral gewinkeld in de Haarlemmerstraat, dat is echt mijn favoriete buurt. Hier zijn allemaal leuke vintage winkeltjes en schattige boetiekjes te vinden. Maar ook mijn favo koffiezaakje zit hier!

LEVI SHORT -MARBLES VINTAGE  / RIEM - MY OH MY / SHIRT - BRANDY MELVILLE / KETTING - BRANDY MELVILLE / RING - BOETIEKJE HAARLEMMERSTRAAT

3 opmerkingen:

  1. Ik heb laatst ook My Oh My ontdekt, wat een leuke winkel is dat!
    romymorgan.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. toffe items! Ik wil zoo graag een keer naar marsles vintage..
    ik volg ze op instagram. zo tof

    BeantwoordenVerwijderen