Pagina's

zondag 10 april 2016

Mook Pancakes

Pancakes, wie houdt er nu niet van? Het is echt één van mijn favoriete dingen om te eten. Vooral met heel veel vers fruit en honing.
De laatste keer dat ik in Amsterdam was, ging ik voor de eerste keer een bezoekje brengen aan Amsterdam West. Ik liep nog maar 5 minuten rond in dit hotspotwalhalla en opeens zag ik het meeste leuke pancakezaakje wat ik maar kon bedenken: Mook Pancakes. Ik wist gelijk dat het liefde op het eerste gezicht was: het perfecte lunchzaakje!

Er hing een hele fijne en relaxte sfeer, die mij gelijk aansprak. Het personeel was ook zo vriendelijk. Als ik ergens aan het lunchen ben, vind ik het altijd erg leuk om een beetje om me heen te kunnen kijken naar het interieur. De vele plantjes en de schattige aankleding maakte me dan dus ook erg blij.
Samen met mijn mama heb ik een beetje in tijdschriftjes gebladerd en gebabbeld over hoe leuk we het toch vinden om in de stad te zijn.
Nu komt het allerbelangrijkste: de hemel van de pancakes. Ik had zelf de pancakes met blauwe bessen en maple syrup besteld. Ik kreeg een mega stapel voor mijn neus en het was één en al genieten. Een extra pluspunt is dat de pancakes gemaakt zijn van 100% biologisch spelt- en havermoutmeel. Iets wat superlekker is en ook nog eens gezond, beter kan het niet toch? De maple syrup maakt het natuurlijk wel ietsje minder gezond, maar ik kom niet elke dag in leuke Amsterdamse hotspots. De verse ananassap is trouwens ook echt een aanrader.

In de meivakantie heb ik 3 dagen Amsterdam gepland met mijn vriendinnen en dan kom ik zeker nog eens terug.

4 opmerkingen:

 1. Aaah wat een leuke hotspot is dit zeg :) Echt een leuke nieuwe versie van een pannenkoekenhuis, jouw bordje ziet er zo lekker uit, Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat leuk! Ik ben dol op pannekoeken, en deze zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat ziet dat er heerlijk uit!
  wat een mooi en fijn plekje lijkt mij dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh dit ziet er zo zalig uit! En wat is het leuk ingericht, echt een toffe hotspot!

  BeantwoordenVerwijderen