Pagina's

maandag 10 oktober 2016

Outfit / 1001 dingen en 1001 mensen

Mijn dagen kun je omschrijven als druk. Drukker dan druk, maar oh zo leuk. Ik ben ontzettend aan het genieten de afgelopen weken. Veel school en veel werken, maar toch heb ik op de één of andere manier alles onder controle. Ik kan jullie een tiental momenten vertellen waarin dat niet zo was en ik al lang ergens in een hoekje lag met een mental breakdown. Op de één of andere manier is dat deze keer niet zo.
Ik heb het net zo druk en alles is op dezelfde manier volgepland als anders. Toch lijkt het alsof ik het dit keer ‘wel’ voor elkaar heb.

 Is het dan toch mogelijk? Langere tijd het gevoel hebben dat het allemaal op rolletjes loopt? Begrijp me niet verkeerd: Ik heb ook dagen waarop ik chagrijnig rondloop of gigantisch moe ben, maar er geen momenten waarop ik denk: ‘Ik kan het niet meer aan! Help!’ En ik kan je vertellen… dat is zo’n zijn gevoel.

Ik ben bezig met 1001 dingen en 1001 mensen. Alles om me heen is leuk. Ik wil van alles wat meekrijgen en overal een beetje proeven. Na het saaie ‘opstaan-school-thuiskomen’ heb ik vaak nog leuke dingen gepland. Dingen die uit mijn ritme zijn en die ik niet elke dag zou doen. Spontane acties, leuke uitjes en er op uit met fijn gezelschap.

Broek - Vintage / Shirt - Pull and Bear / Jeans jasje - Vintage / Schoenen - Dr Martens / Sjaal - Tien (Tilburg)


Deze middagen geven me het gevoel dat ik leef. Mijn hart klopt en mijn longen ademen zuurstof in. Ik voel mijn koude neus en de druppels op mijn hoofd. Nu zijn het geen gewoontes. Ik ervaar ze heel indringend en heel mijn lichaam roept: ‘JE LEEEEFT! JE KAN ALLES AAN! VERKEN DE WERELD! GA ERVOOR!’
De weken kunnen soms veranderen in een sleur. Een gewoonte waarbij je dag na dag afloopt wat je altijd doet. Door van elke dag een feestje te maken en elke dag genietmomentjes in te plannen, wordt alles om me heen zoveel intenser. Ik krijg er energie van en heel veel levenslust.


Één van deze fijne middagen zat ik buiten op een terrasjes met lattes en verse thee. Twee lieve glimlachende meisjes zaten naast me. We lachten om het feit dat ik foto’s maakte van onze drankjes. We haalden herinneringen op van Amsterdam en onze huid nam wat vitamine D op. Ik sprong achterop de fiets bij Kim en samen fietsten we naar een mooie plek om foto’s te maken. Gewikkeld in mijn sjaal zette ik mijn grootste glimlach op. Ik keek om me heen en genoot van de (nu nog) groene blaadjes aan de bomen en struiken. Eigenlijk was ik al half in dromenland en ondertussen klikte Yoeke met de camera. Stralend met mijn nieuwe vintage broek sta ik nu op de foto. Trots op mijn nieuwe aanwinst keek ik in de camera om te laten zien hoe blij ik was deze dag.

6 opmerkingen:

 1. Oehh leuke outfit, echt fijn voor de herfst! En ik kan me zo in je titel en verhaal vinden. Sinds ik in Leipzig woon vind ik het nog erg moeilijk de balans te vinden. Ik wil tegelijkertijd duizend dingen doen, zien en meemaken, maar moet ook 'normale' dingen doen. En uitrusten. Maar fijn dat je zoveel energie uit zulke mooie momenten haalt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad precies wat ik bedoel. Maar ik geniet toch zo van alle leuke momentjes. Die moet je altijd blijven koesteren. Xoxo

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! En tof die stipjes broek.

  BeantwoordenVerwijderen