Pagina's

vrijdag 26 augustus 2016

Paarse bloemetjes en een momentje voor mezelf

Mijn favoriete liedje van Fleetwood Mac speelt op de achtergrond, terwijl ik in het donker in de tuin zit. Alleen. Wel met worteltaart en thee. Om even tot mezelf te komen en weer eens mijn eigen ding te doen. Ik hoor allerlei geluiden uit mijn huis komen, maar ik bouw een coconnetje om me heen en sluit me af van de buitenwereld. Dit moment is even voor mij alleen.
Ontzettend dankbaar ben ik voor al de zomerse momenten die ik mag beleven. Alle feestjes, ontmoetingen met nieuwe mensen en gekke stranddagen. De momenten waarop ik uitbundig kan dansen en lachen met mijn vriendinnen. Het fietsen door de polder op weg naar dates op het strand en avonden tapaseten in de tuin.
Ik geniet er zo ontzettend van en ik denk dat het de mooiste zomer is die ik ooit heb gehad. Ik heb zelfs zoveel meegemaakt dat ik het me niet eens allemaal herinner. Terwijl ik hier op een schapenvachtje in de buitenlucht zit, komt het allemaal een beetje terug. Deze zomer heb ik alles gegeven wat ik in me heb, waardoor ik nieuwe kanten van mezelf heb gezien. Ik denk dat ik zelfs zelfverzekerder geworden ben.

Tegelijkertijd doen de heerlijke zangstemmen me bijna dansen in pyjama en op blote voeten. Deze paar uurtjes met niemand om me heen zijn ook fijn. Ze zijn niet zo legendarisch als de tijd in Barcelona, Portugal of Amsterdam, maar net zo belangrijk. Het is het enige wat ik op dit moment nodig heb. Ik loop een beetje over namelijk. Vol van avonturen en gedeelde dagen.  Hoe leuk ik alles ook vind. Het kost energie die ik niet altijd meer op voorraad heb. Ik wil tijd voor ‘Desi’ nu. Om op te laden. Zodat ik daarna weer kan stralen zoals ik altijd doe.

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk stukje :) En prachtige foto's xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig geschreven desi, ik had gehoopt dat we nog een stukje van de zomer konden proeven samen maar we zien elkaar gauw weer
    xx Ish

    BeantwoordenVerwijderen