Pagina's

zondag 29 mei 2016

Outfit | Een oase van rust

's Ochtends word ik wakker met een lekker weekend gevoel.  Ik heb heerlijk geslapen en stap vrolijk mijn bed uit. Voor het ontbijt heb ik nog een uitgebreide knuffel sessie met onze puppy Luna. Ze gaat op mijn schoot zitten en blijft maar kwispelen. Mijn mama heeft een cappuccino voor me gemaakt en samen met yoghurt is dat mijn ontbijt. Het allerfijnste aan weekend vind ik het rustige opstarten. Er is eindelijk tijd om een boek te lezen of om door blogs te scrollen. In heel het huis heerst een relaxte sfeer. Ik eet rustig mijn ontbijtje op en klets met mijn ouders. Er ligt eindelijk even geen druk op mijn schouders. Tijd om te ademen. Tijd voor mezelf.

 
Zo'n dagje weekend had ik even nodig. In Desi land is het op het moment net ietsje te druk. Er staan zoveel leuke dingen op de planning, maar eigenlijk komt alles meer razendsnel op me af, in plaats van dat ik er ontzettend naar uit kijk. Ik probeer wel om goed mijn rust te pakken tussendoor. Zo heb ik net en uurtje yoga gedaan en er nog een kleine meditatie aan vast geplakt. Bewust ademhalen en stilstaan bij het moment.
 
Ik heb vandaag wel een hele fijne dag gehad. Een vriendin van mij had me voor de meest stijlvolle en mooiste high tea ooit uitgenodigd. Ik heb gezellig gekletst met iedereen en macarons, brownies en scones gegeten. Ik voelde me vandaag echt één met mezelf en heb alles rustig in me opgenomen. De ochtend met tijd voor mezelf had me goed gedaan. De high tea werd gehouden op een prachtige locatie. Midden in een grote tuin, een oase van rust. Jammer genoeg was het niet de hele middag mooi weer. 
De outfit die ik draag op de foto is van een tijdje geleden. Ik ben helemaal verzot op het jurkje dat ik hier draag. Hij komt van een vintage winkel in Amsterdam. Het jasje was ooit van de moeder van een vriendin van mij. Kortom, allemaal kledingstukken die echt iets voor me betekenen. :)

3 opmerkingen:

  1. De outfit staat je echt heel leuk! En ook complimenten aan de fotograaf :) wat fijn dat je even kunt ontspannen in zo'n drukke tijd! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zo'n relax weekendje! Het jurkje en jasje staan je erg goed, ook de kleur, ton sur ton, heel mooi bij elkaar!
    mmm, heb nog nooit een high tea gehad :-(
    Fijne week! Marleen van Wijk
    http://www.hiddenponds.ie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zulke daagjes klinken heerlijk. Echt een prachtig outfitje. Lekker classy.

    BeantwoordenVerwijderen